Professzionális megoldások

a tiszta energia terjesztéséért

A SolServices Kft. a  fenntarthatóság kritériumait és a jövő modern hazai energiaiparának fejlesztési célkitűzéseit szem előtt tartva dolgozik a megújuló energiaforrásokon alapuló energiatermelés elterjesztésén. A SolServices Kft. legújabb innovációkon és környezetbarát telepítési és üzemeltetési megoldásain alapuló korszerű napelempark-projektjei gazdasági és környezetvédelmi szempontból egyaránt reális, versenyképes alternatívái a szén-dioxid-kibocsátással járó hagyományos nagyerőművi áramtermelési technológiáknak.

A villamos energia felhasználása nélkülözhetetlen a mindennapjainkban. Az alapvetően áramvezérelt világunkban mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy természeti értékeink és az élővilág sokszínűsége megmaradjon. Tevékenységünkben különösen nagy hangsúlyt kap ezen törekvés, értékközpontú szemléletünk alapja a természet és az élővilág változatosságának megőrzése és jövő generációknak történő átörökítése. A megvalósuló napelemparkok tiszta energiatermelésével hozzájárulunk a térség – benne kiemelten Magyarország – környezetvédelmi – és kibocsátáscsökkentési törekvéseihez, végső soron a hazai energiaipar klímabarát átállásához.

Meggyőződésünk, hogy a kihívások tudatos cselekvésre ösztökélnek bennünket a közös célok eléréséért, a folyamatos fejlődésért, végső soron egy élhetőbb jövő megteremtéséért. A tisztán, szén-dioxid-kibocsátás nélkül termelő napelemparkokat minden esetben a helyi közösségekkel szorosan együttműködve valósítjuk meg, ezzel is támogatva fejlődésüket. Célunk, hogy a helyi közösségekkel erős partnerséget alakítsunk ki, projektjeink építőipari kivitelezésével és hosszú távú üzemeltetésével kapcsolatosan a helyi lakosságnak és vállalkozásoknak munkalehetőséget kínálunk. Mivel projektjeink hosszú távra szólnak, ezért a napelemparkok teljes élettartama során a közösségekkel való folyamatos kapcsolattartásra és közös gondolkodásra törekszünk. Határozott szándékunk a helyi közösségek fejlődésének elősegítése azok valós igényei mentén.

Projektjeink a környezettudatos energiatermelés és szemléletformálás fontos eszközei. Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében kiemelt figyelmet fordítunk a fenntartható életvitellel kapcsolatos ismeretek bővítésére a legkisebbektől az idősebb korosztály számára egyaránt. Ennek eszközeként teret biztosítunk az ismeretek bővítésének, hogy a tévhitek helyett egyre többen rendelkezzenek valós tényeken és fizikai törvényszerűségeken alapuló tudással a környezetbarát napelemparkokról és működésük mibenlétéről.

A SolServices Kft. Environmental and Social Policy Statement dokumentumát ide kattintva éri el.